Пејачката Александра Јанева кажа „Да“ во Париз

Пејачката Александра Јанева кажа „Да“ во романтичниот Париз. Александра сподели фотографии од запросувањето на социјалните мрежи. „Сакам кога се смееме заедно и кога ми пееш …

Пејачката Александра Јанева кажа „Да“ во Париз Прочитај повеќе »

Текстот Пејачката Александра Јанева кажа „Да“ во Париз е превземен од Reporter.mk.