Пејачката Ава Макс во фустан на Златко Јовановски на насловната на светски магазин

Познатата пејачка Ава Макс позираше со фустан на македонскиот дизајнер Златко Јовановски на насловната страна на магазинот Her World Magazine. „Среќен сум што пејачката Ава Макс носеше моја креација на насловната страна на Her World Magazine. Ме контактираа преку форумот во кој сум зачленет таму. Искрено не се надевав премногу на вакво нешто, а уште … Continue reading Пејачката Ава Макс во фустан на Златко Јовановски на насловната на светски магазин

Текстот Пејачката Ава Макс во фустан на Златко Јовановски на насловната на светски магазин е превземен од Reporter.mk.