Пејачката Ени Ленокс повика на прекин на огнот во Газа, на доделувањето на Греми наградите

Пejачката Ени Ленокс ја отпеа „Nothing Compares 2 U“ како почит на Шинејд О’Конор за време на сегментот „In Memoriam“ на доделувањето на Греми наградите …

Пејачката Ени Ленокс повика на прекин на огнот во Газа, на доделувањето на Греми наградите Прочитај повеќе »

Текстот Пејачката Ени Ленокс повика на прекин на огнот во Газа, на доделувањето на Греми наградите е превземен од Reporter.mk.