Пејачката Шер најмила луѓе да го киднапираат син ѝ

Пејачката Шер е обвинета за киднапирање на синот. Таа е обвинета дека во 2022 година најмила луѓе со цел да го спаси затоа што бил …

Пејачката Шер најмила луѓе да го киднапираат син ѝ Прочитај повеќе »

Текстот Пејачката Шер најмила луѓе да го киднапираат син ѝ е превземен од Reporter.mk.