Пере од „Нокаут“ со сите четири ќерки на море

Пере од „Нокаут“ е со сите 4 ќерки на одмор. Најмалата ќерка Ирис има само неколку месеци. Пејачот сподели фотографии дека ужива со своите дами …

Пере од „Нокаут“ со сите четири ќерки на море Прочитај повеќе »

Текстот Пере од „Нокаут“ со сите четири ќерки на море е превземен од Reporter.mk.