Песната „Срце“ на групата ЕКВ е една од нивните најдобри, а зад неа се крие прекрасна љубовна приказна

Кога зборуваме за омилените песни на ЕКВ, песната „Срце“ речиси секогаш е во Топ 5 за секого. Се појави на албумот од 1989 година, под …

Песната „Срце“ на групата ЕКВ е една од нивните најдобри, а зад неа се крие прекрасна љубовна приказна Прочитај повеќе »

Текстот Песната „Срце“ на групата ЕКВ е една од нивните најдобри, а зад неа се крие прекрасна љубовна приказна е превземен од Reporter.mk.