Песни од Слаткар се дел од официјалниот саундтрек на филмот „Сестри”

Македонски хип-хоп музичар Марко Маринковиќ – Слаткар се пофали дека две негови песни се дел од филмот „Сестри“ на Дина Дума. „Сестри“ е првиот македонски филм што се прикажува на „Нетфликс“, a главните улоги ги играат Миа Гирод и Антонија Белазелкоска. „Две мои песни се дел од официјалниот санундтрек на ‘Сестри’. Филмот може да го … Continue reading Песни од Слаткар се дел од официјалниот саундтрек на филмот „Сестри”

Текстот Песни од Слаткар се дел од официјалниот саундтрек на филмот „Сестри” е превземен од Reporter.mk.