Петар Грашо со ексклузивен концерт на 26-ти април во „Македонска Филхармонија“

Хрватската музичка ѕвезда Петар Грашо, го најави својот ексклузивен концерт во Скопје, кој ќе се одржи на 26-ти април во „Македонска Филхармонија“. Грашо несомнено важи …

Петар Грашо со ексклузивен концерт на 26-ти април во „Македонска Филхармонија“ Прочитај повеќе »

Текстот Петар Грашо со ексклузивен концерт на 26-ти април во „Македонска Филхармонија“ е превземен од Reporter.mk.