Пијан возач го активирал авто-пилотот во Tesla за да може да продолжи да пие / ВИДЕО

Соединетите држави имаат голем проблем со возењето во алкохолизирана состојба, но тоа и не е новост

The post Пијан возач го активирал авто-пилотот во Tesla за да може да продолжи да пие / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.