„Пиратите од Карибите“ добиваат женска верзија со Марго Роби

Марго Роби ќе биде главната ѕвезда на женската верзија на „Пиратите од Карибите“, што ќе ја прави „Дизни“, објавија холивудските медиуми. Проектот засега нема наслов, но тој нема да биде спиноф или продолжение на франшизата со Џони Деп, ниту, пак, е поврзан со верзијата што ја прави авторот на серијата „Чернобил“, Крег Мејзин. „Пиратите“ со … Continue reading „Пиратите од Карибите“ добиваат женска верзија со Марго Роби

Текстот „Пиратите од Карибите“ добиваат женска верзија со Марго Роби е превземен од Reporter.mk.