Писателката Ведрана Рудан се разведе по 30 години брак, ќе се мажи за 16 години помлад маж

Писателката Ведрана Рудан (71) на својот блог напиша дека се развела од поранешниот сопруг по 30 години брак и дека таа одлука ја донела откако поминувале по 24 часа на ден заедно за време на карантинот. Тогаш сфатиле дека имаат различни интереси и дека не треба да се веќе занедно. Ведрана вели и дека ќе … Continue reading Писателката Ведрана Рудан се разведе по 30 години брак, ќе се мажи за 16 години помлад маж

Текстот Писателката Ведрана Рудан се разведе по 30 години брак, ќе се мажи за 16 години помлад маж е превземен од Reporter.mk.