Плачев додека одев кон олатерот, Џејда откри дека не сакала да се омажи за Вил Смит

И после две недели од инцидентот кога Вил Смит го удри Крис Рок на церемонијата на Оскарите, холивудскиот актер и неговата сопруга Џејда се главна тема во медиумите. Тие веќе ѝ открија на јавноста дека се во отворен брак, а неколкуте афери што ги имала таа му ги признала на сопругот. Таа дури и детално раскажа во 2020 година, … Continue reading Плачев додека одев кон олатерот, Џејда откри дека не сакала да се омажи за Вил Смит

Текстот Плачев додека одев кон олатерот, Џејда откри дека не сакала да се омажи за Вил Смит е превземен од Reporter.mk.