Платил 2.500 евра за да биде со Рада Манојловиќ

Момче од Бања Лука платил 2500 евра за една вечер со српската пејачка Рада Манојловиќ. Момчето било измамено од групата која била вмешана во низа секс скандали во Србија. По полициската акција, тие биле уапсени.

Момчето имало голема желба да ја запознае пејачката и не штедело пари за тоа. Тој за да ја украси целата соба каде требало да се сретнат, платил 1000 евра за ружи.

Сепак измамата ја увидел кога групата пакроа, место пејачката му донеле друга девојка со истото име, пренесуваат српските медиуми. Полицијата подоцна соопштила дека момчето било жртва на измама.

Текстот Платил 2.500 евра за да биде со Рада Манојловиќ е превземен од Reporter.mk.