Почина актерот Владимир Ендровски-Љац

Денес на 60 години почина актерот Владимир Ендровски-Љац. Веста ја  објави Македонскиот народен театар (МНТ). „Замина нашиот колега Владимир, нашиот пријател Љац, ненадминливиот актер и …

Почина актерот Владимир Ендровски-Љац Прочитај повеќе »

Текстот Почина актерот Владимир Ендровски-Љац е превземен од Reporter.mk.