Почина Дејвид Дејвид МекКалум ѕвездата од „НЦИС“

Шкотско-американскиот глумец Дејвид Меккалум, познат по улогите на руски шпион во „Шифра ВУЈЧЕ“ The Man from U.N.C.L.E. од 1960-тите, и како вештакот од „Нејви“ NCIS, …

Почина Дејвид Дејвид МекКалум ѕвездата од „НЦИС“ Прочитај повеќе »

Текстот Почина Дејвид Дејвид МекКалум ѕвездата од „НЦИС“ е превземен од Reporter.mk.