Почина македонскиот модел Филип Алексовски на 28 години

На 28 години почина моделот Филип Алексовски, член на модната агенција „Моделс Ин“. Повеќе од десет години тој градеше успешна кариера во Македонија и регионот. „Постојат луѓе кои носат светлина во светот што е толку голема, дури и кога ќе си заминат, таа светлина ќе остане. Срцето ми е скршено“, вели Алек Наумовски од „Моделс … Continue reading Почина македонскиот модел Филип Алексовски на 28 години

Текстот Почина македонскиот модел Филип Алексовски на 28 години е превземен од Reporter.mk.