Почна снимањто на “Ѕвездите Гранд“, Мили вели не е точно дека паднал рејтингот по заминувањето на Карлеуша

Членови на жирито на “Ѕвездите Гранд“ полека пристигнува во студиото на Кошутњак. Снежана Ѓуришиќ беше меѓу првите која пристигна, но не кажа ништо за медиумите. Потоа во студиото дојде Александар Милиќ Мили, кој пред снимањето разговарал со новинарите. Не сакаше да открие на која телевизија ќе се емитуваат “Ѕвездите Гранд“ Гранд ќе се емитува на телевизијата … Continue reading Почна снимањто на “Ѕвездите Гранд“, Мили вели не е точно дека паднал рејтингот по заминувањето на Карлеуша

Текстот Почна снимањто на “Ѕвездите Гранд“, Мили вели не е точно дека паднал рејтингот по заминувањето на Карлеуша е превземен од Reporter.mk.