„Пола живот ми помина во пеење, сега на ред е Мелани“, Соња Тарчуловска за ќерката која пее во “Гласот на Малта“

Ќерката на фолк пејачката Соња Тaрчуловска, Mелни, ќе настапи на фестивалот  „Златен глас на Малта“  (Golden Voice Malta) , кој ќе се одржува од денес па до 4 јули. Ова е прв настап на Мелани  на ваков фестивал, па возбудени се не само таа туку и нејзините родители, Соња и Јохан. Фолк пејачката Соња Тарчуловска … Continue reading „Пола живот ми помина во пеење, сега на ред е Мелани“, Соња Тарчуловска за ќерката која пее во “Гласот на Малта“

Текстот „Пола живот ми помина во пеење, сега на ред е Мелани“, Соња Тарчуловска за ќерката која пее во “Гласот на Малта“ е превземен од Reporter.mk.