Полусестрата на Вилијам и Хари ќе добие титула

Полусестрата на британските принцоти Вилијам и Хари, Лаура Боулс Паркер наскоро би можела да добие и своја кралска титула, пренесуваат британските медиуми. Малкумина во јавноста знаат за Лаура, ќерката на Камила, која е полусетра на принцовите. Тие исто така имаат и полубрат Томи Паркер Боулс синот на Камила. Како наближува времето кога принцот Чарлс ќе … Continue reading Полусестрата на Вилијам и Хари ќе добие титула

Текстот Полусестрата на Вилијам и Хари ќе добие титула е превземен од Reporter.mk.