Популарниот актер доби уште едно обвинение за сексуално вознемирување: досега го пријавиле 13 жени

Поднесена е нова жалба против францускиот актер Жерар Депардје за сексуален напад, наводно извршен за време на снимање на филм, објави адвокатката Карин Дирије Дибол. …

Популарниот актер доби уште едно обвинение за сексуално вознемирување: досега го пријавиле 13 жени Прочитај повеќе »

Текстот Популарниот актер доби уште едно обвинение за сексуално вознемирување: досега го пријавиле 13 жени е превземен од Reporter.mk.