Поради Никол, Бред Пит би можел да го изгуби спорот со Анџелина Џоли, за старателството над неговите деца

Глумецот Бред Пит е бесен на новата девојка, германскиот модел Никол Потуралски, пишуваат страските медиуми. Како што пренесува National Enquirer, тој мисли дека поради неа, тој може да го изгуби спорот со Анџелина Џоли за старателството над нивните деца. Бред смета дека Никол ќе му ги уништи шансите да може да биде надлежен на неговите … Continue reading Поради Никол, Бред Пит би можел да го изгуби спорот со Анџелина Џоли, за старателството над неговите деца

Текстот Поради Никол, Бред Пит би можел да го изгуби спорот со Анџелина Џоли, за старателството над неговите деца е превземен од Reporter.mk.