Поранешен лидер на банда е убиецот на раперот Тупак Шакур

На 13 септември 1996 година го загуби животот во пукање – од возило во движење, на 25-годишна возраст. Тупак бил ранет додека возел. Тој бил …

Поранешен лидер на банда е убиецот на раперот Тупак Шакур Прочитај повеќе »

Текстот Поранешен лидер на банда е убиецот на раперот Тупак Шакур е превземен од Reporter.mk.