Поранешните девојки на Биковиќ се здружија против него, тој им одговори дека со причина се бивши

Поранешните девојки на српскиот актерот Милош Биковиќ одлучија да проговорат за тоа каков бил нивниот однос со него, изнесувајќи скандалозни обвинувања спрема актерот. Најпрво на Истаграм се огласи руската танчерка Арина Волошина, која раскажа каква била нејзината врска со актерот. Таа го обвини актерот дека се однесувал многу грубо кон неа и дека една година … Continue reading Поранешните девојки на Биковиќ се здружија против него, тој им одговори дека со причина се бивши

Текстот Поранешните девојки на Биковиќ се здружија против него, тој им одговори дека со причина се бивши е превземен од Reporter.mk.