Порано бев многу љубоморна: Слобода Миќаловиќ за бракот со Војин Ќетковиќ

Актерката Слобода Миќаловиќ и нејзиниот сопруг и Војин Ќетковиќ важат за еден од најхармоничните парови на српската јавна сцена. Таа реши да проговори за оние помалку убави нешта во нивниот брак, за кои смета дека се составен дел од љубовната врска. „Мислам дека никому не му е лесно да го одржува бракот, треба сериозно да … Continue reading Порано бев многу љубоморна: Слобода Миќаловиќ за бракот со Војин Ќетковиќ

Текстот Порано бев многу љубоморна: Слобода Миќаловиќ за бракот со Војин Ќетковиќ е превземен од Reporter.mk.