„Посакав да му ја бакнам раката кога видов како оперира отворено срце“, Адријана Алачки му даде поддршка на Жан Митрев

Откако во јавноста неодамна се појави веста дека Филан Митев, синот на д-р Жан Митрев, е уапсен и обвинет за тероризам во Германија, познатиот кардиохирург доби јавна поддршка од водителката и пејачка Адријана Алачки. Таа објави заедничка слика со него и му се заблагодари што пред неколку години го спасил животот на мајка ѝ. Алачки … Continue reading „Посакав да му ја бакнам раката кога видов како оперира отворено срце“, Адријана Алачки му даде поддршка на Жан Митрев

Текстот „Посакав да му ја бакнам раката кога видов како оперира отворено срце“, Адријана Алачки му даде поддршка на Жан Митрев е превземен од Reporter.mk.