Познататиот шешир на Мајкл Џексон продаден на аукција за 77.640 евра

Познатиот шешир на американски поп пејач Мајкл Џексон кој го носел непосредно пред неговата позната месечева прошетка (мунвок), е продадена за 77.640 евра на аукција …

Познататиот шешир на Мајкл Џексон продаден на аукција за 77.640 евра Прочитај повеќе »

Текстот Познататиот шешир на Мајкл Џексон продаден на аукција за 77.640 евра е превземен од Reporter.mk.