Познатиот актер снимен на фестивал, ги загрижи обожавателите со својот изглед

Познатиот актер Пирс Броснан е снимен на музички фестивал во лондонскиот Хајд Парк, а со својот изглед ги изненади обожавателите. Седумдесет и едногодишниот актер, познат …

Познатиот актер снимен на фестивал, ги загрижи обожавателите со својот изглед Прочитај повеќе »

Текстот Познатиот актер снимен на фестивал, ги загрижи обожавателите со својот изглед е превземен од Reporter.mk.