Познато е кој ќе биде домаќин на 96. доделување на Оскарите

Џими Кимел ќе се врати на сцената по четврти пат како водител на Оскарите. Познатиот водител и комичар ќе биде домаќин на 96. доделување на …

Познато е кој ќе биде домаќин на 96. доделување на Оскарите Прочитај повеќе »

Текстот Познато е кој ќе биде домаќин на 96. доделување на Оскарите е превземен од Reporter.mk.