Предновогодишна концертна бајка на Сара Мејс, Крисмас Грлс и Камерен оркестар на Битола

Предновогодишниот период е секогаш резервиран за убави нешта, а 18.12.2023 година е дефинитивно датум резервиран за нова предновогодишна концертна бајка, со Сара Мејс и Крисмас …

Предновогодишна концертна бајка на Сара Мејс, Крисмас Грлс и Камерен оркестар на Битола Прочитај повеќе »

Текстот Предновогодишна концертна бајка на Сара Мејс, Крисмас Грлс и Камерен оркестар на Битола е превземен од Reporter.mk.