„Прибери си ги гаќите жено луда“ ја советуваат Карлеуша откако пак се соблече гола

Карлеуша секогаш успева да направи драма со своите модни изданија и често поради нив доаѓа во судир со своите колеги од шоуто „Ѕвездите на Гранд“, а и со следбениците на Инстаграм. И овој пат објави слика  со некоја чудна модна креација, која треба да претставуваат некаква си зимска облека, но зардаи која и овој пат … Continue reading „Прибери си ги гаќите жено луда“ ја советуваат Карлеуша откако пак се соблече гола

Текстот „Прибери си ги гаќите жено луда“ ја советуваат Карлеуша откако пак се соблече гола е превземен од Reporter.mk.