Принцот Вилијам присилен од кралицата да ги решава проблемите кои Хари ги остави зад себе

Принцот Вилијам многупати досега бил принуден од кралицата да ги решава проблемите кои ги оставал неговиот три години помлад брат, Хари зад себе. Работите не се промениле од кога биле деца, пишува магазинот New Idea. Откако Харим на големо изненадување на сите, го напушти кралското семејство, сега неговиот брат Вилијам на свој грб е принден од … Continue reading Принцот Вилијам присилен од кралицата да ги решава проблемите кои Хари ги остави зад себе

Текстот Принцот Вилијам присилен од кралицата да ги решава проблемите кои Хари ги остави зад себе е превземен од Reporter.mk.