„Прошетка“ е новиот филм на Елеонора Венинова снимен во еден кадар

Низ солзи и смеа во новоотвореното кино „Киноверзум“ во Кисела Вода, минатата недела се одржа македонската премиера на краткиот филм „Прошетка“ на режисерката и сценаристка …

„Прошетка“ е новиот филм на Елеонора Венинова снимен во еден кадар Прочитај повеќе »

Текстот „Прошетка“ е новиот филм на Елеонора Венинова снимен во еден кадар е превземен од Reporter.mk.