Прв онлајн концерт на Бајага и „Инструктори“

Момчило Бајагиќ Бајага заедно со своите инструктори денеска ќе го одржи својот прв онлајн концерт денеска ексклузивно на youboxu. Покрај вонвременските хитови како „Кад ходаш“, „Јања“, „Сафир“, „Тишина“, легендарната рок група ќе ги изведе и песните од најновиот албум „Светот се менува“. Иако не е лесно да се работи без публика, Бајага вели дека тој … Continue reading Прв онлајн концерт на Бајага и „Инструктори“

Текстот Прв онлајн концерт на Бајага и „Инструктори“ е превземен од Reporter.mk.