Првпат од 2018 година Оскарите повторно ќе имаат водител

Оскарите ќе имаат водител за првпат од 2018 година и ќе се вратат во својот долгогодишен дом во театарот „Долби“. Вечерта на доделувањето на Оскарите, наградата на Американската академија за филмски уметности и науки, повторно ќе биде со водител на церемонијата за првпат од 2018 година, објави американската телевизиска мрежа Еј-би-си, која секоја година ја … Continue reading Првпат од 2018 година Оскарите повторно ќе имаат водител

Текстот Првпат од 2018 година Оскарите повторно ќе имаат водител е превземен од Reporter.mk.