QUEEN SENSATION – еден од најдобрите трибјут бендови во светот вечерва ќе настапи во Скопје

QUEEN SENSATION, еден од најдобрите трибјут бендови во светот вечерва во 20 часот ќе настапи во Скопје, во салата на Филхармонијата. Од 2006 година, настапуваат …

QUEEN SENSATION – еден од најдобрите трибјут бендови во светот вечерва ќе настапи во Скопје Прочитај повеќе »

Текстот QUEEN SENSATION – еден од најдобрите трибјут бендови во светот вечерва ќе настапи во Скопје е превземен од Reporter.mk.