Работел од болничкиот кревет, здравствената состојба на актерот Жарко Лаушевиќ се влошила пред три недели

Познатиот актер Жарко Лаушевиќ почина на 63-годишна возраст по кратко и тешко боледување, како што соопшти неговото семејство, а големите здравствени проблеми за актерот започнале …

Работел од болничкиот кревет, здравствената состојба на актерот Жарко Лаушевиќ се влошила пред три недели Прочитај повеќе »

Текстот Работел од болничкиот кревет, здравствената состојба на актерот Жарко Лаушевиќ се влошила пред три недели е превземен од Reporter.mk.