Работевме како во логор, а не казнуваше за ситници и ни поставуваше стапици, вработените за ужасот што им го приредила Елен Деџенерис

Работниците на познатата американска водителка Елен Деџенерис раскажаа за неријатното искуство кое го доживеале додека работеле на нејзиното шоу. Тие велат дека се чувствувале како да работеле во логор, а Елен постојано ги казнувала за ситни работи и им поставувала стапици. Еден од нејзините поранешни вработени, вели дека атмосферата кај Елен била неверојатно фрустрирачка. Луѓето … Continue reading Работевме како во логор, а не казнуваше за ситници и ни поставуваше стапици, вработените за ужасот што им го приредила Елен Деџенерис

Текстот Работевме како во логор, а не казнуваше за ситници и ни поставуваше стапици, вработените за ужасот што им го приредила Елен Деџенерис е превземен од Reporter.mk.