Раде Шербеџија предупреди на измама која се шири на „Фејсбук“

Легендарниот хрватски глумец, 74 годишниот Раде Шербеџија, на својот „Фејсбук“ профил ги извести своите пријатели и фанови, дека некој користи лажен профил со неговото име и дека е жртва на една голема измама. „Драги мои, изгледа некои направил лажен профил, кој многу е сличен на мојот, со моето име и фотографии и ги известува луѓето … Continue reading Раде Шербеџија предупреди на измама која се шири на „Фејсбук“

Текстот Раде Шербеџија предупреди на измама која се шири на „Фејсбук“ е превземен од Reporter.mk.