Ракометарот Филип Кузмановски во љубов со Моника

Македонскиот ракометен репрезентативец Филип Кузмановски веќе неколку месеци е во љубов со Моника. Тој се пофали и на социјалните мрежи дека е вљубен, а објави и неколку заеднички фотографии.  Двојката веќе неколку месеци се заедно во врска, а Моника му била голема поддршка во кариерата. Нивните блиски велат дека тие постојано се заедно и дека ова е вистинската љубов на Кузмановски. Освен за реперзнатицијата на Македонија, Кузмановсдки игра во клубот „Мталург“.

Текстот Ракометарот Филип Кузмановски во љубов со Моника е превземен од Reporter.mk.