Река луѓе за Лепа Брена во Скопје, пејачката промовираше хулахопки

Голем број луѓе од Скопје излегоа да ја видат балканската музичка ѕвезда Лепа Брена којашто промовираше хулахопки. Во  „Cosmos“  имаше редици од луѓе кои сакаа …

Река луѓе за Лепа Брена во Скопје, пејачката промовираше хулахопки Прочитај повеќе »

Текстот Река луѓе за Лепа Брена во Скопје, пејачката промовираше хулахопки е превземен од Reporter.mk.