Ријана роди син и ова е второ дете на пејачката со раперот Роки

Пејачката Ријана роди син и ова е нејзиното второ дете со раперот АСАП Роки. Според американските медиуми, бебето се родило на почетокот на овој месец. …

Ријана роди син и ова е второ дете на пејачката со раперот Роки Прочитај повеќе »

Текстот Ријана роди син и ова е второ дете на пејачката со раперот Роки е превземен од Reporter.mk.