Роберт де Ниро позираше со 10-месечната ќерка: „Внуците се воодушевени, таа им е тетка“

Легендарниот актер Роберт де Ниро (80) позираше со 10-месечната ќерка Гија и воодушеви многу следбеници. На фотографијата до која дојде Пејџ Сикс, познатиот актер го …

Роберт де Ниро позираше со 10-месечната ќерка: „Внуците се воодушевени, таа им е тетка“ Прочитај повеќе »

Текстот Роберт де Ниро позираше со 10-месечната ќерка: „Внуците се воодушевени, таа им е тетка“ е превземен од Reporter.mk.