Рок и симфонија со Дани на Хераклеа

Камерниот оркестар на Битола на 4-ти август ќе одржи концерт во античкиот театар на Хераклеа. Под името „Рок и симфонија“ големите рок хитови ќе ги пеат Дани Димитровска, Михајло Трајковски – Сак и Жарко Јакимоски. Влезниците се во ограничен број и чинат 300 денари, а ќе се продаваат на билетарата на Центарот за култура – … Continue reading Рок и симфонија со Дани на Хераклеа

Текстот Рок и симфонија со Дани на Хераклеа е превземен од Reporter.mk.