Роналдо ја купи компанијата која ја тужел 11 пати, на вработените веднаш им поделил бонус

Кристијано Роналдо ја презеде медиумската компанија „Кофина Медиа“ за 57 милиони евра. Секој вработен во компанијата, чии дел се бројни списанија и водечката мрежа „ЦМТВ“, …

Роналдо ја купи компанијата која ја тужел 11 пати, на вработените веднаш им поделил бонус Прочитај повеќе »

Текстот Роналдо ја купи компанијата која ја тужел 11 пати, на вработените веднаш им поделил бонус е превземен од Reporter.mk.