Розга: Никогаш не сум правела естетски зафати

Јелена Розга неодамна одржа концерт во Шабац и по настапот разговараше со новинарите. Во таа прилика проговори за својот физички изглед и откри дека никогаш …

Розга: Никогаш не сум правела естетски зафати Прочитај повеќе »

Текстот Розга: Никогаш не сум правела естетски зафати е превземен од Reporter.mk.