Руски хакери ги украле нацртите од ракетите на Маск и му дале ултиматум до 20 март да им ги исполни барањата

Компанијата на Илон Маск „Спејс Икс“ е најнова жртва на хакерската група LockBit. Наводно му урале 3000 ракетни нацрти и му се заканиле дека ќе …

Руски хакери ги украле нацртите од ракетите на Маск и му дале ултиматум до 20 март да им ги исполни барањата Прочитај повеќе »

Текстот Руски хакери ги украле нацртите од ракетите на Маск и му дале ултиматум до 20 март да им ги исполни барањата е превземен од Reporter.mk.