Сафет Бишевац позитивен на коронавирус

Поранешниот новинар, а сега кандидат за пратеник Сафет Бишевац, е позитивен на Ковид-19. Бишевац објави на „Фејсбук“ дека е позитивен на вирусот и покрај тоа што максимално ги почитувал препораките за заштита. „Почитувани пријатели, тестирањето покажа дека сум позитивен на КОВИД-19. За жал, нештата понекогаш се случуваат и покрај макесималното можно почитување на препораките за … Continue reading Сафет Бишевац позитивен на коронавирус

Текстот Сафет Бишевац позитивен на коронавирус е превземен од Reporter.mk.