Саманта се враќа во „Скекост и градот“

Ким Катрал ќе ја повтори својата иконска улога на Саманта Џонс во финалето на втората сезона на серијата „ And just like that“. Таа ќе се …

Саманта се враќа во „Скекост и градот“ Прочитај повеќе »

Текстот Саманта се враќа во „Скекост и градот“ е превземен од Reporter.mk.