„Само ги затворам очите и тука си“: Карлеуша со емоции на годишнината од смрта на мајка си

Поминаа две години од смртта на некогашната радиоводителка и мајка на Јелена Карлеуша, Дивна Карлеуша. Јелена сподели фотографија од својата мајка, а под неа напиша емотивна посвета за неа. „Само ги затворам очите и тука си, го слушам твојот глас и сè е во ред. Те сакам. Оној што ја познаваше Дивна знае дека таква … Continue reading „Само ги затворам очите и тука си“: Карлеуша со емоции на годишнината од смрта на мајка си

Текстот „Само ги затворам очите и тука си“: Карлеуша со емоции на годишнината од смрта на мајка си е превземен од Reporter.mk.