„Само сакам да си заминам достоинствено“: последните зборови на Жарко Лаушевиќ

Актерот Жарко Лаушевиќ почина по кратко и тешко боледување на 64-годишна возраст. Тажната вест ја потврди и неговата сопруга Анита, додека нејзината сестра раскажа како …

„Само сакам да си заминам достоинствено“: последните зборови на Жарко Лаушевиќ Прочитај повеќе »

Текстот „Само сакам да си заминам достоинствено“: последните зборови на Жарко Лаушевиќ е превземен од Reporter.mk.